УЕФА инспектира „Васил Левски“! Разкриха колко билета са разграбени от феновете на ЦСКА, вижте колко души ще подкрепят Копенхаген

ЦСКА Адмира 2ро (19)

Днес от 20:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“ ЦСКА излиза за поредната си голяма битка в Европа. От клуба са убедени, че ще могат да рачитат на вярната си публика като 12-и играч тази вечер.

Тази сутрин на техническата конференция делегацията на УЕФА извърши пълна инспекция на стадиона и всичко е готово за футболния спектакъл, който очакваме. ЦСКА ще играе в традиционния си червено-бял екип, а гостите ще бъдат в тъмносиньо.

Тимът на Копенхаген ще бъде подкрепян от около 30 души дошли от Дания. До тази сутрин продадените билети за двубоя са около 17 000”, разкриха от клуба.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на „Армията“ и в мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на „Арена Армеец“. Всички каси на Националния стадион ще бъдат отворени в 14:00 часа.

Цените на билетите са:

– Сектор А – 20 лева

– Сектор В – 12 лева

– Сектор Г – 8 лева

– ВИП ложа – 150 лева

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

 

Входовете на стадиона ще отворят в 18:45 часа. Призовават се всички фенове да заемат своите места по-рано, за да не се получават струпвания на входовете на стадиона в последния момент.

 

„Молим всички привърженици да спазват правилата за наблюдаване на футболен мач преди, по време и след края на срещата, защото при нарушение санкциите на УЕФА са сериозни”, помолиха от клуба.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ