Лудогорец разкри Троянски кон от наш клуб! Шпионирал отбора в полза на босненския Жрински

33
Наставникът на Жрински Мостар Анте Мише разкри, че е търсил помощник-треньора на Локомотив (Пловдив) Желимир Теркеш, за да му помогне с разузнаването на Лудогорец.
Както е известно, в последния кръг черно-белите удариха разградчани с 1:0 като гост. Те сториха това с гол на Филип Михалиевич в 87-ата минута.
„Имах разговор с Теркеш. Преди дни Локо (Пловдив) сензационно победи в Разград. Каза ми доста неща за Лудогорец. Сподели ми, че играчите на съперника буквално летят по терена.
Особено Марселиньо, който според Теркеш може да играе във всеки един отбор в света. Сисиньо, Натанаел и Вандерсон също са доста класни играчи.
Малки и бързи играчи с феноменална техника. Когато развиват атаките си, имат по 6 футболисти около наказателното поле на съперника.
Теркеш ми каза, че те са минали центъра в атака за първи път в 87-ата минута и са вкарали гол. Такъв е футболът – нелогичен и изненадващ. Дано имаме късмет“, споделя Мише пред медиите в Босна.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ