Истината за Дауда Бамба, Саша Илич и ситуацията, която се е получила в ЦСКА

7 Dni Sport14.02.2023
Спартак Варна - ЦСКА, Лазар Туфегджич, Дауда Бамба

ЦСКА победи като гост с 4:1 Берое в град „Стара Загора“. За „червените“ ключов момент бе пускането на три резерви в 61-ата минута. Само 6 минути по-рано Симеон Мечев реализира за домакините. Саша Илич пусна Тобиас Ханц, Браян Морено и Марсинио Кареасо, те влезнаха на мястото на Лазар Туфегджич, Тибо Вион и Жеферсон. След това ЦСКА изравни резултата в 70-ата минути, а в следващите 22 минути вкара още три попадения.

Всичко това е много хубаво, но Дауда Бамба не бе дори и в групата на „червените“ и това направи впечатление. Феновете се чудят и умуват защо това е така и задават въпрос: „Има ли бъдеще този играч в ЦСКА?“.

Истината е, че Дауда Бамба остана в ЦСКА и след зимата именно, за да помогне на „червените“ за титла №32. Саша Илич е гласувал доверие на играча, който бе привлечен по негово желание. Бамба бе опериран, възстанови се и вече тренира на пълни обороти. Очаква се в следващите мачове той, да получи своя шанс и да се опита, да го грабне.

Подобна е ситуацията и с Бисмарк Чарлс, който след като излекува поредната контузия и очаква нов шанс.

Следващият мач на ЦСКА е срещу Ботев Пловдив на стадион „Българска армия“ от 17:30 часа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ