Любослав Симеонов ще бъде аут от игра още месец и половина

Любомир Симеонов

Още месец и половина ще продължи възстановяването на диагонала на Монтана Любослав Симеонов, който е извън терена поради контузия.

27-годишният състезател, който направи много силни мачове в елита през първия полусезон, се завърна от Италия, където премина преглед при професор и известна физиотерапевтка, които са установили частично разкъсване на сухожилие на рамото на лявата ръка.

„Изготвена ми е специална програма за следващите 45 дни, за да мога да заздравя мускулите. Ако всичко е ОК тогава мога да помогна на Монтана в решителните последни срещи от първенството“, заяви Симеонов.

В другия случай предстои операция за волейболиста. В момента треньорът Даниел Пеев разполага само с един диагонал, привлеченият през януари Илиян Преспов. В края на декември опитният диагонал Мирослав Градинаров замина за Тайланд.

В събота Монтана приема Нефтохимик (Бургас) с надеждата да прекъсне серията си оттри последователни загуби. Мачът в зала „Младост” е от 18:00 часа.

Тимът на Даниел Пеев заема пето място във временното класиране с девет победи, четири загуби и 25 точки.

Снимка: Официален сайт на Българска федерация по волейбол


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ