Спартак ще си сътрудничи със Спортното училище в Пловдив

Спартак Пловдив

Днес бе сключен договор между Спартак (Пловдив) и СУ „Васил Левски“ (Пловдив) за съвместна дейност, свързана с обучение и развиване на подрастващи футболисти. Целите и амбициите на ръководството на Спартак са да привлича и осигурява най-добрите условия за обучение и тренировки на талантливи деца от Пловдив и региона. „Директорката на СУ „Васил Левски“ Пловдив, Ружка Генова и нейната заместничка госпожа Михаела Стайкова ни запознаха с условията, които училището предоставя на своите възпитаници. Условията отлично отговарят за постигане на нашите общи цели и амбиции. Училището разполага с общежитие и стол за хранене.

Учебна програма е изготвена професионално, така че децата да могат да съчетават учебния процес в училище и провеждането научебно-тренировъчния процес във ПФК Спартак. Благодарение на Спортното училище в Пловдив са се образовали и възпитали десетки световни и олимпийски шампиони на България. Настоящия екипа от учители и възпитатели е запазил духа и полага всички усилия да продължи традицията на училището.

Снимка: Официален сайт на Спартак Пловдив


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ