Цветомира Шаренкапова: Ще се борим през целия мач срещу Сърбия

Цветомира Шаренкапова

Капитанът на женския национален отбор Цветомира Шаренкапова-Наумова е една от най-опитните състезателки в тима. Баскетболистката сподели как протича подготовката и какви са очакванията за предстоящия двубой с европейския шампион Сърбия.

„Настроението в отбора е добро. Всички тренират на сто процента и с голямо желание. Стараем се да изпълняваме треньорските указания и да бъдем готови за мача в неделя.

Да, има промени в състава ни. Липсата на Ива Костова със сигурност ще се усеща. Все пак тя беше основен играч в отбора ни. Много неприятна ситуация. За жалост контузиите са част от спорта. Отбора ще изглежда по-различен начин. Желая бързо възстановяване на Ива и да бъде готова за следващия прозорец.

Ние не сме се класирали напред от много дълги години, но не смятам, че това влияе на играта ни. Излизаме да играем срещу европейския шампион. Единственото, което трябва да направим, е да бъдем концентрирани, да изпълняваме това, което искат треньорите от нас и да се борим през целия мач.“, каза тя пред bgbasket.com.

Снимка: Официален сайт на FIBA Basketball


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ