Людмил Киров: Извършихме мащабна селекция, готови сме

Славия - Дунав Русе, Людмил Киров

С утрешния домакински мач срещу Литекс (Ловеч), Дунав (Русе) подновява участието си в първенството на Втора лига. Срещата е от 18-ия кръг на шампионата. Старши треньорът на „драконите“ Людмил Киров коментира готовността на отбора му за пролетния полусезон.

„Направихме доста прилична подготовка. Убеден съм, че сме готови за втората част на сезона. Извършихме мащабна селекция – освободихме едни и привлякохме други състезатели. Надявам се, че ще покажем различно лице, което да се хареса на ръководството и феновете. Смятам, че сглобихме състав с който можем да преследваме изпълнението на целите си. Утре задължително трябва да започнем с победа над Литекс. Неприятностите, които ни съпътстваха през подготвителния период бяха многото контузии. Вече повечето от пострадалите играчи преодоляха тези проблеми. Останаха двама, които вече започнаха индивидуални занимания и вероятно до седмица ще са напълно възстановени. Получихме обаче много тежък удар – отказването от футбола на Диян Димов. Загубихме най-важния – нашия капитан заради контузия. Трябва да преодолеем този неприятен момент. Диян остава с нас. Комуникацията ни с него никога не е прекъсвала и ще продължи“, коментира Киров пред sportal.bg.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ