Матей Казийски се завръща в България?

матей казийски

Може ли Матей Казийски за продължи кариерата си в България?

Този въпрос си задават хилядите привърженици на волейбола в България.

Естествено за тях е още по-важно Матей Казийски да облече отново екипа на националния отбор на България и да го подкрепи в битката за участие на Олимпийските игри в Париж 2024, но все още няма индикация, че това може да се случи.

В същото време sportal.bg информира, че има минимален шанс 38-годишната българска волейболна звезда да се завърне в efbet Супер Волей, в който е състезавал за родния си клуб Славия и за Нефтохимик (Бургас).

Според колегите, към Матей Казийски е имало запитване от Хебър (Пазарджик) да се присъедини към тима на шампионите още преди началото на този сезон.

Тимът от Пазарджик е бил подготвил по-голяма заплата, от тази която Матей Казийски взима в момента във вицешампиона на Европа.

Заради действащ договор с италианския гранд, българският волейболист дори не е разгледал офертата.

След края на този сезон обаче договорните отношения на Матей Казийски с Тренто изтичат и той все още не е подновил контракта си ти тима, с който е спечелил всички възможни титли в световния волейбол на клубно ниво.

От Хебър продължават да мечтаят, че може да привлекат Матей Казийски в състава си за следващия сезон, за да направят пробив в Шампионската лига…, но е съмнително, че ще се случи.

Най-вероятно Матей Казийски и съпругата му Елизабета ще решат да останат в Италия, защото малкият Александър Казийски ще е първи клас и започва училище и те държат да започне обучението си на Апенините.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ