Етър с трансферен удар преди началото на пролетния полусезон

Литекс - Етър Велико Търново,

Етър осъществи сериозен трансфер непосредствено преди рестарта на сезона във Втора лига. „Болярите“ парафираха с опитния халф Янко Ангелов, който вече взе участие в една от контролите през зимата при 2:0 над Лудогорец II. За последно Ангелов бе част от тима на Марица, където бе със статут на твърд титуляр през изминалата кампания, записвайки 28 мача и 1 гол. Той е бивш футболист на Локомотив (Пд) и носител на Купата на България от сезон 2018/19.

През последните месеци интерес към него имаше от няколко родни клуба, сред които новаците в елита Хебър и Спартак (Вн). Не е изключено той да дебютира за „виолетовите“ още на 14 февруари, когато тимът на наставника Емануел Луканов приема Монтана в дербито на кръга. От БФС обявиха, че съдия на двубоя ще бъде Иво Андреев от София. Срещата е на 14 февруари (вторник) от 17:30 ч. на стадион “Ивайло”, като мачът ще се предава пряко по Диема спорт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ