Щерката на Трифон Иванов – Туньо разплака цяла България: Казвам Ви истината

7 Dni Sport06.02.2023
Screenshot 2023-02-06 at 15.38.14

Дъщерята на Трифон Иванов Галина разби сърцата на феновете в социалните мрежи, отбелязвайки всички наградени с приза „Лъвско сърце“, посветен на баща й, който вчера бе спечелен от национала Тодор Неделев. Халфът на Ботев се завърна в игра след почти 9 месеца отсъствие заради тежката катастрофа на националите в Грузия миналата година. Галя написа по този повод:

„Един ден в годината чудесата се награждават… официално!

Взема се име и като пъзел се сглобяват делата му и усещанията ни… събират се емоциите който този човек е запалил в нас с фактологията на събитията. 365 дни се пресищат през най- емоционалното сито в няколкото силни минути.

Почти всички човешки сетива се задвижват…подсъзнателно, и ние правим своя избор! Тогава го награждаваме… този най-добрият, най-смелият, най- много вкаралият, най-сърцатият… и пляскаме силно… и ставаме на крака. Стихия някаква, която понякога дори ни просълзява в този един миг. И после мигът.. свършва. И наградата увисва … през главата… на гърдите… точно до сърцето! Предаването свършва, публиката си отива… и тогава- точно тогава започва играта- да предадеш, да научиш, да разкажеш, да продължиш! Постигнатото днес да го засееш, да го поливаш … да се погрижиш след теб да дойде по-добро!

От спечелил… да си станал сам ти една награда- това е да си победител!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ