Левски ще спи в Арбанаси, радост за „сините“ фенове в околоността

7 Dni Sport06.02.2023
Лудогорец - Левски, Фенове

Левски ще отпътува за домакинството си на Черно море на стадион „Ивайло“ в петък.

Сините ще приемат моряците в първия кръг от пролетния дял на шампионата на 11 февруари от 17:30 часа на арената във Велико Търново. Причината е, че столичани трябва да изтърпят наказание за един мач на неутрален терен и финансова санкция. За целта на съоръжението в Северна България е инсталирана системата ВАР, тъй като Етър е във Втора лига.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази опасения, че отборът няма да има време да организира престоя си във Велико Търново по време на лагера на сините в Дубай, но клубът вече е направил това и тимът ще отседне в Арбанаси преди двубоя с Черно море. В петък сините ще инспектират и терена на „Ивайло“, тъй като се очакват много ниски температури и тревното покритие няма да бъде в най-доброто си състояние.

При гастрола си във Велико Търново ще бъде организирана и среща с феновете в областта, като една от фракциите на привържениците в града Old capital boys е много социално ангажирана.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ