Върджил Мисиджан: Ще Ви кажа истината за среднощните преговори с Кирил Домусчиев

7 Dni Sport06.02.2023
Лудогорец, Козмин Моци, Върджил Мисиджан

Бившият футболист на Лудогорец Вирджил Мисиджан, който можеше да се върне в Разград, разкри защо този трансфер е пропаднал.

“Финансово щеше да е привлекателна стъпка за мен да се върна в България. Но си прекарвам страхотно в Твенте. Освен това, в Еншеде живеят моята приятелка и трите ни деца. Очаквам да видя какво може да предложи Твенте занапред. Като крило винаги съм привлекателен за чуждестранните клубове, особено с изтичащ договор”, заяви той.

Мисиджан се върна на 2015 година, когато Лудогорец стопира негов трансфер в гранда ПСВ Айндховен.

“Имах разговор с техническия директор Марсел Брандс. Искаха да ме вземат под наем за половин година с опция за закупуване. Бях гласен за заместник на Мемфис Депай, който отиде в Манчестър Юнайтед. Собственикът на Лудогорец не искаше и да чуе за това. Той поиска няколко милиона за мен, както и да ме купят веднага. Изпратих съобщение на Брандс: “Наистина искам в ПСВ!”. Той ми каза, че е с вързани ръце и собственикът им не иска да прави компромис. Много ме заболя, много”, заяви още Вура, който призна, че и сега се надява един ден да заиграе на стадион “Филипс”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ