Марин Петков обеща да се реваншира пред феновете на Левски

7 Dni Sport02.02.2023
ЦСКА - Левски, Марин Петков, Маурисио Гарсес

19-годишният нападател на Левски Марин Петков заяви, че той и съотборниците му са амбицирани да се реваншират на феновете за слабите резултати от края на есента. „Доволен съм от направената подготовка. Условията в Дубай бяха много добри, а теренът и хотелът прекрасни. Хубавото е, че горе-долу всички момчета сме здрави.

В последната контрола паднах и си ударих врата, но нямам проблеми. Всичко е наред.

Какво да очакват феновете от нас? Мога да им обещая, че във всеки мач ще се опитаме да играем по-добре и да побеждаваме. Защото имаме да им връщаме, длъжници сме на публиката заради лошите резултати в края на есента“, каза Петков.

Марин вкара 4 гола в контролите – най-резултатен е заедно с бразилеца Рикардиньо. Той бе използван вляво и вдясно на атаката, на върха й, както и зад нападателя. „Радвам се, че ме пускат на повече позиции, това е хубаво нещо. Където треньорът прецени, че ще му свърша работа, аз нямам проблем да върша нещата, които ми каже“, посочи младокът.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ