„Да истина е новината за новата звезда двойка на България, Григор Димитров – Моника Йосифова“

7 Dni Sport02.02.2023
Screenshot 2023-02-02 at 7.13.26

От около седмица – две се върти новината, че Григор Димитров има нова изгора в живота си. Става въпрос за красивата щерка на политика Сергей Станишев – Моника Йосифова. В последните часове излезе още информация по случая. Според тези писани двамата имат дискретна връзка, която се изразява едва в няколко срещи.

Същото издание пише, че Димитров се е разделил с милиардерската щерка Лолита Османова. Именно на това се е държало държанието на рускинята в социалните мрежи преди няколко седмици, когато ден през ден споделяше дълги видеа със свои размисли за любовта и това как продължава напред по-силна.


Григор Димитров и Моника Йосифова заедно с обща снимка на медийно събитие в красива София.

„Много си отиват, радвам се, че нашето момче е избрал най-накрая родна красавица за своето сърце. Въобще не ме ени, кой е баща ѝ, такива спекулации и намесване на политиката в спорта не ме вълнува“, пише Иван Йорданов по темата.

„Обичам, когато млади хора се вземат. Красотата и младостта са синоними, вижте колко много си отиват“, пише Йоана Константинова на същата тема.


Моника Йосифова заедно със своя приятелка гледат на живо изявите на Григор Димитров на корта.

Към момента връзката им не е потвърдена нито от Григор, нито пък от Моника, но шушукането и снимките валеят едно след друго. Двамата се превръщат в новата звездна двойка на България. Феновете им очакват скоро двамата, да потвърдят тези слухове и новината, да стане съвсем официална.


Григор Димитров със стилно селфи в огледалото, в което показва своя прекрасен аутфит за деня.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ