Истината за състоянието на Венета Райкова 7 дни след операцията ѝ

7 Dni Sport01.02.2023
Screenshot 2023-02-01 at 18.26.20

Преди около седмица бившата водеща на предаването „Папараци“ – Венета Райкова сподели в социалната мрежа Инстаграм поредица от 24-часови истории, с които разкри на последователите си истината, криеща се зад нейното изчезване от медийното пространство.

От думите ѝ тогава стана ясно, че то далеч не се дължи на желанието ѝ да си даде почивка от светската суета, както посочват някои медии, а на нещо много по-сериозно. Оказва се, че Райкова е била подложена на операция.


Венета Райкова в болничната стая правейки първите си стъпки след успешната операция.

„Беше ми поставена диагноза скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. На 15-и септември бях споделила за проблемите, които имам с лявото ми коляно. Тогава посетих болница, в която ми поставиха грешна диагноза. Няма значение, няма да обвиняваме здравните заведения. И тогава, и сега, бях в една частна клиника – уточнявам, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала“, започва разказа си Венета.

„Ето ме сега, два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. В момента имам болки, но важното е, че направих първите крачки след интервенцията“, разкрива тя.


Красивата Венета Райкова, която е любимка на много зрители и читатели на прекрасните ѝ книги.

„Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, на явно всичко е възможно. При мен болките бяха от една година, ту се появяваха, ту изчезваха, само че не си обърнах внимание навреме. Имах прекрасно лято, докато от септември нещата не се влошиха. Отидох в една частна клиника, оттам в частна болница. Първият ден от новата 2023 г. посетих нов лекар-ортопед, който веднага ми назначи ЯМР, какъвто не ми беше направен преди това. От мен се искаше да бъда в 8 часа сутринта в болницата. Направиха ми много изследвания, бяха много мили. Трябваше да бъда с къси панталонки за операцията и без лак на ноктите на краката и ръцете, сигурно заради упойката“, завършва някогашната участничка в риалити предаването „VIP Brother“, цитирана от „Дир.бг.“.


Ретро снимка на красивата ѝ тогава Венета Райкова, през 2006-та година тя става „Жена на годината“.

Сега седмица по-късно потребителите се интересуват от състоянието на Венета Райкова, което е стабилно и тя започва, да се възстановява, като ѝ предстоят курсове по рехабилитация със специалисти. Целта е тя, да се възстанови напълно и да бъде пълноценна в работата си със своите книги. Венета разкри, че е скъсала договора с издателството, с което е работила досега и съвсем скоро ще подпише с ново или ще създаде свое, от което да преиздаде досегашните си книги и новите, които тя тепърва ще напише.

Приятелите и почитателите на Вената пък от своя страна ѝ изпращат много позитивизъм и се надват, тя скоро да ги радва със своя уникален стил на писане и разказване на истории.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ