„Успях да снимам майката на детето на Кубрат Пулев, тя е богиня – той е най-големия щастливец“

7 Dni Sport31.01.2023
Кубрат Пулев,

Във вчерашния ден Ви споделихме публикация на Калоян Кичков, в която разказва, че е успял, да зърне красивата жена, която е дарила с дете Кубрат Пулев. Днес той отново излиза с текст по темата, като вече твърди, че е успял и да снима жената, но се притеснява, да публикува кадъра, защото уважава личното пространство на хората и според него едва ли е случайно, че към днешната дата самия Пулев не е обявил публично коя е жената до него.

Публикуваме текста, който е написал потребителят:


Кубрат Пулев на летище София след мача му с Дерек Чисора, който беше в Лондон, Англия.

„Радвам се, че мой текст достигна до толкова много хора, чак пък и медии го качиха по сайтовете си. Ще искам хонорар – хаха, шегувам се. Искам да напиша още нещо, което мисля, да е последно все пак това не е сериал, а просто единична случка в моя живот. Истината е, че успях, да снимам дамата. Кадърът не е професионален, но се вижда сияйното ѝ лице.

Бързам, да Ви разочаровам и да Ви кажа, че няма да публикувам снимката, защото уважавам личното пространство на тези хора. Едно е, да Ви споделя, но друго е вече и да кача снимката. Едва ли е случайно, че Кубрат Пулев все още не е казал и показал публично жената, с която е решил, да се събере. Уважавам личното му пространсттво, както и това на всеки друг човек. Това е причината, заради която снимката ще остане само в телефона ми.

Желая щастие на семейство Пулеви и на тяхната наследничка – Христина. Моята история за прекрасните Пулеви прекъсва тук, защото иначе ще стане пошла, а моята идея е съвсем друга.“, пише потребителя в днешното си четиво.


Кубрат Пулев с една от много награди, които той е получавал в областта на спорта, а и не само.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ