Левски с експериментален състав в последната проврека в Дубай

7 Dni Sport31.01.2023
Левски - Джохор, Филип Кръстев

Отборът на Левски завършва лагера в Дубай с контрола срещу местния третодивизионен Гълф Юнайтед. Двубоят, който е с необичаен начален час за България, стартира в 9:00 часа и ще се играе на базата на „сините“ – „JA Sport & Shooting Center“.

Станимир Стоилов определи стартовия състав още снощи, като започва само с двама чисти бранители.

Мъри ще направи някои експерименти за двубоя, като Андриан Краев ще си партнира с Келиан ван дер Каап като централна двойка защитници пред Николай Михайлов. Отляво пък ще бъде Марин Петков, а отдясно Патрик Габриел Галчев. В халфовата линия ще действат Асен Чандъров, Илиян Стефанов и Филип Кръстев, а в нападение Уелтон, Роналдо и Ивелин Попов.

Левски – Гълф Юнайтед 0:0

Левски: 13. Михайлов, 5. Ван Дер Каап, 22. Галчев, 8. Краев, 20. Чандъров, 14. Стефанов, 30. Кръстев, 10. Попов, 17. Уелтон, 18. Роналдо, 88. Петков

Както е известно, последният мач на Левски срещу шампиона на Малайзия Джохор бе прекъснат в 54-ата минута при резултат 0:1, след като играч на противника удари Филип Кръстев в лицето и последва масово меле. Левски прекрати мача с Джохор заради меле и провокации на противника Левски прекрати мача с Джохор заради меле и провокации на противника.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ