Саша Илич: Доволен съм от това, което показаха Дюкенс Назон и Дауда Бамба

7 Dni Sport30.01.2023
ЦСКА - Македония Гьорче Петров, Саша Илич

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от това, което Дюкенс Назон и Дауда Бамба показаха в контролата срещу Шахтьор Караганда (3:3).

„Използвахме тези контроли, за да изпробваме различни неща. На голяма част от футболистите дадох 90 минути“, сподели Илич.

„Със сигурност нещата, които пробвахме тактически не се получиха на 100%.“

„За всеки нападател е важно да вкарва голове, за да има самочувствие. Доволен съм от това, което Назон и Бамба показаха“, добави сръбският специалист.

„Има още време до началото на втория полусезон. Аз искам да бъдем максимално добре подготвени. Сега пробваме различни тактически прийоми и е нормално да имаме проблеми. Аз съм треньор, който иска да побеждаваме във всеки мач.“

„Някои футболисти са контузени, други са болни от вирус и това не е приятно, защото не могат да водят нормален тренировъчен процес.“

„Тук се готвим на добри условия. Ще трябва да се справяме с всички условия.

Физически стоим добре. Надявам се да нямаме нови контузени футболисти, за да мога да разполагам с по-голям потенциал“, каза още Илич.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ