Жени Марчева: Да признавам, новината за дъщеря ми отговаря на истината, време си е да кажа

7 Dni Sport30.01.2023
Screenshot 2023-01-30 at 15.16.59

Водещата на „Тази събота“ Жени Марчева, която не обича да говори за личния си живот, се разчувства в ефир. Тя наруши това свое правило и направи признание за най-скъпите си същества. Това трогна зрителите, които са благодарни, че тя ги е допуснала до личния си кръг.

В предаването от 21 януари с развълнуван глас тя започна да говори и кача, че дъщеря ѝ става на 13 години и вече официално е тийнейджър. Празникът на наследничката на журналистката съвпадна с Бабинден. Марчева, която се раздели със съпруга си Мартин след 20 години брак, има две дъщери от него.


Жени Марчева и красивата ѝ дъщеричка позират за снимка, която са качили в социалните мрежи.

Без значение от факта, че двамата с Мартин се събират като младежи, решават да имат наследници доста след запознанството и сватбата си заради работохолизма на Жени. Първата си дъщеря водещата роди, когато бе на 35, а втората – на пределната 38-годишна възраст.

Каката Моника е кръстена на бащата на телевизионерката Симеон. Когато тя идва на бял свят, майка й все още работи в „Дарик“ радио. Тя доста се чудила дали да приеме офертата на тогавашната шефка на новините Милена Цветанска и да направи трансфер от „Дарик“ към БНТ.


Марчева споделя снимки от скъп семеен момент, кадър към който е написала „Гладни за любов“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ