„Боли ме, но съм длъжен, да кажа истината за Иван Велчев и Гриша Ганчев, случи се лошото“

7 Dni Sport30.01.2023
Иван Велчев,

От Фейсбук профила на Герги Йорданов – фен на ЦСКА:

„Започвам седмица с неприятна констатация за любимия на всички ни ЦСКА. „Червеният“ гигант няма, да може да разчита на най-голямата си сила по трибуните, хората които дават едни допълнително 20% мощ на играчите, които са на терена. Това не е голо твърдение, а думи с покритие. Гледаме какво се случва през последните няколко дни по оста Велчев – Ганчев, а виждаме, че и феновете започват да заемат страна в този спор, което е плашещо. Пак се делим на „армейци“ и „армейци“ и си говорим зад гърбовете, а реалната истина е, че с тези си ходове забавяме еволюцията на ЦСКА и радваме онези от сухата река. Мисля, че всички ще се съгласите и с това мое твърдение.

Няма как да видим Иван Велчев и сие в северната трибуна след новата причина за скандал между фенове и ръковдство, а именно мача с Македония ГП. Пак две различни позиции и тежки обвинения, които няма, да бъдат преглътнати лесно и от двете страни.

Обичам ЦСКА и ще бъда на стадиона само това мога и искам, да кажа. За другото ме боли дори да разсъждавам, но една е тя истината. Никой не е пречил повече на ЦСКА от нас самите цесекари, винаги си ги мерим – реални успех е, когато сме единни. Само припомням 2016-та година.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ