Футболна война в „Сървайвър“ за 100 бона! Съотборник на Бойко и син на голям вратар срещу Благо

5

Срещу десетте популярни личности, водени от Благо Георгиев, които ще бъдат част от племето „Известни“, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „Войни“. От мъжете това са вратарят на Витоша Бистрица – Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков (син на знаменития ни вратар Здравко Здравков), гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените – инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева ще се отправят към Доминикана, за да се срещнат с изолацията, самотата и най-големите си страхове, да покажат силата на волята и духа си, и да надскочат себе си. Снимките сред екзотичната природа ще продължат повече от всякога – 90 дни, а седмият сезон ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ