Лудогорец излиза за поредна контрола срещу Динамо Тбилиси

7 Dni Sport28.01.2023
Лудогорец - ХИК, Дени Групер

Отборът на Лудогорец ще изиграе своята четвърта проверка от зимния си лагер в Турция. Опонент на „орлите“ ще бъде грузинският Динамо (Тбилиси). Двата тима редовно си спретват контроли през този период на пауза от шампионатен футбол. Последният им сблъсък бе факт на 1 февруари, 2022 година, когато разградчани спечелиха с 1:0, а единственото попадение отбеляза Стефан Баджи.

Към този момент фокусът от зимната подготовка на Лудогорец леко се измести. „Зелените“ проклинат своя късмет, след като с тежки контузии са Рик Джонатан и новото попълнение Диниш Алмейда. Те със сигурност пропускат остатъка от сезона, което може би ще наложи привличането по спешност на нови футболисти.

Продължава и сагата с бразилския плеймейкър Кули Оливейра, който продължава да настоява за свой трансфер в гръцкия Панатинайкос.

Динамо (Тбилиси) спечели последния сезон в грузинския шампионат, а наставник на тима е Георги Чибаришвили. Динамовци са рекордьори по титли и купи на страната.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ