„Истина е Моника Йосфиова му го дава на Григор Димитров и затова той е избрал нея“

7 Dni Sport28.01.2023
Screenshot 2023-01-28 at 7.09.09

В петък излезе новината, че между дъшерята на Сергей Станишев и Григор Димитров има връзка и писанията след това едно по едно заваляха. Според информацията ракета №1 на България вече не е с Лолита Османова, а с Моника Йосифова.

Ще си позволим в този материал, да публикуваме написаното от Андон Калоферов, който се представя, като приятел на Моника и пише следното в социалните мрежи.


Красивата Моника Йосифова позира в естествен вид пред своите приятели и последователи.

„За сериозна връзка не знам дали още е време, да се говори, но симпатии и увлечение има дори много повече. Моника е млада, енергична и нестандартно мислена точно като Гришо, тя му дава това, което той най-много обича и затова е избрал, да демонстрира близост с нея чрез снимка. Дали двамата ще имат дълга връзка и ще покажат любовта си това предстои, да разберем.“, пише Калоферов без да добавя източник на информацията си.

Реално това не е първата жена от България към която Григор Димитров показва привличане, преди време той го направи и с Михаела Милева. Тогава доста се изписа за тяхните отношения, но те не се развиха във времето.


Йосифова в компанията на също толкова красива своя приятелка гледат Григор  на „София Оупън“ 2022.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ