Извършиха операция на любимия образ на цяла България мама Божка – Албена Михова

7 Dni Sport27.01.2023
Димитър Рачков, Албена Михова

Актрисата Албена Михова се е подложила на операция за смяна на тазобедрена става, за да е свежарка за премиерата на най-новата постановка с нейно участие – „За първи път“.

Също като името на представлението, и на комедийната звезда й се е наложила за първи път да претърпи интервенция, която не е никак лека. Операцията е била в средата на декември, но с днешна дата Михова е „пушка“, коментират театрали.


Албена Михова в известния на цяла България образ от шоуто „Пълна лудница“ – мама Божка.

Актрисата се заела да реши дългогодишния си здравословен проблем, след като с колегите й Стефания Кочева, Васил Драганов и Роберт Янакиев приключили с репетициите на „За първи път“.

След няколко дни обаче актьорите се събират отново, за да подновят репетиционния процес, тъй като до премиерата в „Сълза и смях“ почти не остана време. Постановката на автора и режисьор Орлин Дяков, билетите за която вече са в продажба на касите на театъра, ще бъде показана за пръв път пред публика на 7 февруари.

Самата Михова няма и грам притеснения за здравословното си състояние преди премиерата, тъй като вече не само, че ходи безпроблемно, но и тича, издават още от гилдията.

„За първи път“ се очаква с голям интерес от почитателите на театралното изкуство и заради младата и талантлива актриса Стефания Кочева. Звездата от „Столичани в повече“ в последните месеци е в центрофугата на изпепеляваща любов с Тео Ушев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ