ЦСКА откри своят нов Христо Стоичков и подписа с него, ще бъде основна фигура за титлата

7 Dni Sport27.01.2023
ЦСКА, Тренировка, Саша Илич

От Фейсбук профила на Христо Бориславов – фен на ЦСКА:

„Искам и ще споделя няколко думи за любимия ми клуб ЦСКА. Благодарен съм, че съм приятел с толкова много от вас и можем, да си правим дискусии на любимата тема, простичко удоволствие, както се казва. Искам да попиша за играча, който гръмко ще нарека следващия Христо Стоичков, но ако не вярвам то няма, как да се случи, аз съм на такъв принцип. Разбира се, че става въпрос за Станислав Шопов, който носи и номера на легендарната „Кама“ – №8.

Номер, който го задължава, да дава най-доброто от себе си. В този играч аз виждам огромен потенциал и забелязвам как Саша Илич има специални планове за него, много искам и стискам палци, да се развие и да поеме диригентската палка в ръце, защото много, много му отива и да бъде основна фигура в битката за титлата с Лудогорец.

Когато на 5-ти юни Станислав Шопов стана играч на ЦСКА след преговори лично с Гриша Ганчев се зарадвах много, за мен това е пътя и трябва в любимия ни клуб, да играят именно такива момчета. Яд ме е, че не можахме да прикоткатаме и Крис Добрев, който в момента е в Славия, но не е късно, както се казва. Ей такива играчи са ни необходими. Млади и наши, за да знаят какво е ЦСКА. Когато идва чужденци, да бъдат само класни и нашите момчета, да растат покрай тях.“, пише запалянкото.


№8 Станислав Шопов в акция за ЦСКА в една от контролите на лагера на тима в Турция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ