Асен Георгиев: Никога не е късно за трансфер в чужбина

7 Dni Sport26.01.2023
Септември София - Хебър Пазарджик,

Футболистът на Септември (София) Асен Георгиев сподели пред камерата на, че основната цел пред тима е оставане в efbet Лига. Георгиев, който е юноша на Левски, направи сравнение между бившия наставник Славко Матич и сегашния треньор на Септември Светослав Петров.

„Настроението е добро. Условията са близо до перфектни. За наше щастие все още не е заваляло, което е добре за нас. Според мен направихме доста добри мачове през есента. Постигнахме някои нелоши резултати. Има още какво да се желае, но се надявам през втория полусезон да постигнем още по-добри резултати. Целите ни са да останем в А група, но ще бъде добре, ако можем да бъдем в средата на класирането. Ще бъде добре за този млад отбор на Септември“.

„Опитвам се да помогна на по-младите си съотборници с каквото мога и с това, което съм научил през годините, за да могат да вървят напред и да постигнат нещо по-голямо във футбола“.

„И Матич, и Светьо Петров искат да се играе футбол, да може да се държи топката и тези млади футболисти да израстват по някакъв начин“.

„Лично да са се свързали с мен от Левски, не се е случвало, но е имало някакви слухове. Няма никакво значение. С Локомотив ми свърши договорът. Не успяхме да се разберем за моето оставане и решихме да се разделим. В следващите контроли искам да видя от моите съотборници едно себераздаване, едно израстване, което е от миналия полусезон, както и да играем футбол“.

„Не бих казал, че е късно за трансфер в чужбина. Стига да сме живи и здрави всичко е възможно“.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ