Истината за драмата с Мирела Илиева в „Игри на волята“ случила се в Лондон, Великобритания

7 Dni Sport25.01.2023
Screenshot 2023-01-25 at 19.21.13

В какво ли не се забърка Мирела от „Игри на волята“ след излизането си от формата. Участието й още се помни от мнозина, които продължават да следят всяка нейна стъпка в мрежата, където наскоро тя се оплака от много неприятна ситуация, в която е попаднала.

От серия от сторита, които красивата танцьорка качи, става ясно, че тя два поредни пъти е изпускала влака си в Лондон, останала е без багаж и за капак е умряла от студ.


Красивата Мирела Илиева с прекрасен грим за една от многото ѝ рекламни фотосесии.

Подобен лош късмет наскоро имаше и Фейгин, която сподели как е изпуснала няколко поредни полета и по същия начин е останала без багажа си.

„На летището в Лондон съм и точно моя влак е cancelled и ми е студено“, пише Мирела във видеото.

„Аз съм ходещ цирк. Това само на мен може да ми се случи“, казва риалити звездата, когато изпуска влака за втори път. А третия вече е успяла да хване и да се добере до крайната си дестинация – гостуване на Илиян Цветков, с когото станаха първи дружки в шоуто. Илиян е модел и живее от години във Великобритания.


Инфлуенсърката Мирела Илиева заедно със Стратимир, двамата участваха в „Игри на волята“.

Преди да попадне в неприятната ситуация в Лондно пък, Мирела наскоро се оплака, че колата ѝ е била вдигната от паяк, а с нея – и връхната ѝ дреха.


Мирела Илиева с рачупена снимка на една от почивките си в България, която сподели с приятелите си. За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ