„Затишие пред буря с огромни размери в ЦСКА, Гриша Ганчев реди, реди и скоро дава“

7 Dni Sport25.01.2023
ЦСКА - Базел, Отбор

От Фейсбук профила на Андрей Иванов – фен на ЦСКА:

„Затишие пред буря, така ги вижда аз нещата в моя любимия клуб ЦСКА през призмата на оптимиста. Вярвам в Саша Илич, в момчетата, с които разполага, в колегите му и в ръководството на тима, което демонстрира промяна в позитивна посока в последната половин година и повече. Най-щастлив ще бъде, ако тима ни бъде подсилен от Сектор „Г“ през пролетта, само тогава може, „позитивната буря“ за ЦСКА, да се разрази в огромни размери, които, да ни изведат до така мечтаната от всички нас 32-ра титла.

Вярвам, че в следващите няколко седмици ЦСКА ще се подсили с нов играч, който ще бъде от нужната класа, за да прави разликата, а не на килограм само, да отчетем дейност. По-важното е, да не се разделяме с играчи. Има такова уверение от ръководството, което бе затвърдено с отказаната оферта от 3 млн. евро за Браян Морено преди седмици.

Лека негативна нотка на края. Иска ми се, да виждам повече желание в играчите. Все оправдавам вялото поведение на терена с това, че не са официални мачове, но подобно оправдание е нелепо. В ЦСКА се играе винаги на ниво, за да се защитават цветовете и символите от емблемата. Желая и вярвам, че Саша и колегите му от треньорския екип са планирали по такъв начин подготовката и ефекта от нея, че той да се усети в най-важната част от пролетта и тогава играчите ни, да са във върхова спортна форма.

Темата със стадиона няма, какво да се коментира. Сигналите са повече от положителни, но има процедури, които изискват много, много време и трябва, да го приемем това и да бъдем търпеливи и умни.

С една дума аз съм оптимист и само ЦСКА.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ