Александър Василев: Колективът в Черно море е добър

7 Dni Sport25.01.2023
Александър Василев, Черно море

Определено съм нов в Черно море, но момчетата ме накараха да се почувствам добре приет в отбора, коментира след контролната среща между варненския тим и Етър, завършила 1:1, новото попълнение на „моряците“ Александър Василев.

„Не един път съм казвал, че тук има добър колектив и се чувствам добре. Има момчета, които са по-опитни, приеха ме добре. Познаваме се, играли сме помежду си, с някои съм играл в един отбор и обстановката е добре“, заяви играчът.

„Идеята ми с идването в Черно море е първо да се преборя за титулярно място, да помагам на отбора да постига победи във всички мачове, ако е възможно. Мисля, че съм човек с манталитет на победител и не обичам да лъкатуша. Обичам да излизаме всеки мач за победа“, каза още Василев.

„Общо взето идеята ми е да вляза във върхова форма, защото не мисля, че съм достигнал лимита си на форма. И общо взето да гоним по-горно класиране. Днес не играх в контролата, защото имам лек спазъм в аддуктора и преценихме с треньорския щаб, че е по-добре да пропусна един-два дни, за да не усложня евентуално нещата“, обобщи футболистът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ