Разсекретиха снимка на Новак от Австралия, ако тя бе излязла на време Григор трябваше да е на 1/2 финал

7 Dni Sport25.01.2023
Screenshot 2023-01-25 at 8.45.45

Десетки, а вече може би и стотици специалисти се изказаха, че Новак Джокович и екипът му са нарушили за пореден път правилата, касаещи раздела за получаване на наставления. Според тях, играчите могат да получават наставления от своя щаб само в случаите, когато те са от една и съща страна на корта. Това изискване бе нарушено.

В крайна сметка това не бе забелязано и Джокович се справи с Куако и се класира за третия кръг, където срещна българската звезда Григор Димитров. За жалост, родният тенисист не успя да се противопостави на бившия номер 1 в света и загуби с 0:3 сета. Това бе развоя на събитията.


Колаж от три снимки, които доказват какво, кога и как се е случило по време на мача Джокович – Куако.


Новак Джокович спокойно си зачита наставленията, които е получил от треньорския си щаб с бутилка течност.

Според много български фенове и любители на най-аристократичния спорт – тенис, това не е поведение, което отива на Новак Джокович, който е спортист от най-висок ранг.

„За мен трябваше Нова, да бъде отстранен от турнира. Куако да продължи, защото така е справедливо, а от там насетне нашето момче щеше, да ги запука един след друг и минимум на 1/2 финал го виждах, да не казвам и повече. В прекрасна форма е Григор. Желая му, да я задържи и подобри, защото може, да му се случат много, много щастливи мигове с тази игра. Подкрепяме те винаги, нали знаеш нашето момче.“, пише Йоан Арнауски в известна родна тенис група.

Това е трети подобен случай за Джокович в последните шест месеца.

При загубата на Джокович от Руне на мастърса в Париж през ноември, един от треньорите на сърбина забърка мистериозна напитка на трибуните, преди да я подаде на едно от момчетата подаващи топките на корта, за да я предаде на Джокович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ