Емил Виячки: Искам Славия, да играе финал за Купата и да го спечели

7 Dni Sport25.01.2023
ЦСКА - Славия, Маурисо Гарсес, Емил Виячки

Централният защитник на Славия Емил Виячки даде интервю пред „Спортал“ в Алания, където върви зимният лагер на тима на Златомир Загорчич. Виячки говори откровено пред нашата камера и изрази надежда, че „белите“ ще стигнат до финала в турнира за Купата на България.

„Имах лека контузия, всичко отшумя. Тренировките вървят по план. Никога не ми се беше случвало да се контузя в дупката на пръскачката. Просто скандално! Надявам се да стигнем възможно най-напред за Купата на България. Ако играем финал, надявам се да го спечелим, но играем мач за мач. Ще дадем всичко от себе си. Атмосферата в отбора е добра, малките слушат в повечето случаи, ха-ха. От време на време са малко палави, няма проблеми. Трябва да има шеги, за да вървят нещата по-лесно.

Сега като се приберем и като паднат дъждове, снегове, терените стават отвратителни. В България е зле положението откъм терени и бази. Моят идол? Неманя Видич много ми харесваше, страхотен футболист.

Всяко единоборство му беше на ръба да убие някого. Аз обичам по-здравата игра. Трима много добри нападатели, срещу които съм се изправял в България? Жорди Кайседо беше добър нападател. Кешерю също. И да кажем Евгений Сердюк. Добър футболист е“, заяви Емил Виячки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ