„Знам го отвъртре, задкулисието е заложило позорен капан на Благой Георгиев във Сървайвър“

7 Dni Sport24.01.2023
Благой Георгиев,

Не само една от бившите изгори на плеймейтката Златка Райкова ще гледаме в новия сезон на „Сървайвър“.

Освен футболистът Благой Георгиев влиза и друг изявен спортист, минал през кревата на красавицата.


Благой Георгиев и Златка Райкова с обща снимка по времето, което постоянно демонстрираха любовта си.

Става въпрос за ММА боецът Георги Валентинов, когото пазарджлийката унизи преди 4 години, като спеше с Джизъса зад гърба му и в крайна сметка го заряза заради него. Преди да му открадне гаджето, ритнитопковецът даже беше в приятелския кръг на Жоро. След това Георгиев даже се страхуваше да се появи пред боеца, за да не бъде пребит.

Валентинов ще е един от участниците в „Сървайвър“. Очаква се риалитито да започне излъчване в последните дни на месец февруари. Както вече писахме, терена ще е в Доминиканската република, но от bTV все още не са обявили екзотичното място.


Георги Валентинов по времето, в което любима му беше Златка Райкова и често си качваха снимки.

Очаква се да има интересни развръзки в „Сървайвър“ между Благо Георгиев и Георги Валентинов заради личните им взаимоотношения. Още повече, че двамата са били приятели. Дали ще се помирят в риалитито или по-скоро ще гледаме войната на баджанаците, ще стане ясно много скоро.

Преди дни лъснаха и други двама от участниците в екстремния формат. Това са фолк певицата Татяна и братът на певеца Константин – Светослав. Тази година шоуто ще има отбор на популярните и такъв, в който ще гледаме подбор с неизвестни на масовата публика хора.

Автор: „ХотНюс.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ