Бивш играч на ЦСКА поема националният отбор по футбол на Гана

7 Dni Sport24.01.2023
Гана - Катар,

Сръбският треньор Славко Матич, който до 9 октомври води Септември София е подал документите си да кандидатства за национален селекционер на Гана, информира ghanaweb.com.

Националният отбор на Гана остана без треньор след Световното първенство по футбол в Катар, където тимът бе воден временно от Ото Адо. Наскоро се появи информация, че е германският специалист Томас Тухел е сред кандидатите за селекционер на Гана, но той вероятно изчаква оферта от силен клубен отбор в Европа.

След като напусна Септември Славко Матич бе назначен за треньор на ганайския Хартс ъф Оук в средата на месец октомври. В момента отборът му е на четвърто място в класирането на елитното първенство на Гана, като е само на три точки зад лидера Адуана Старс.

Изданието твърди, че Матич не е съгласувал решението си с ръководството на Хартс ъф Оук и не се знае дали те ще го оставят на треньорския пост.

Освен в България, Славко Матич е работил като треньор още в Сърбия, Китай, Катар и Словения.

Ганайската футболна федерация трябва да обяви решението си за нов национален селекционер до седмици.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ