„Истина е новината за Албена Михова, изтриха усмивката от прекрасното ѝ лице“

7 Dni Sport24.01.2023
Screenshot 2023-01-24 at 12.24.58

В интервю преди време комедийната фурия Албена Михова бе споделила, че актьорството е лицемерна професия, в която няма място за приятелство. Ето че явно за пореден път се е „опарила“ от собствения си опит в храма на Мелпомена, защото сподели с почитателите си в Инстаграм нещо много лично.

Всички сме свикнали да виждаме Албена винаги усмихната, ведра и позитивна.


Албена Михова е прекрасна и винаги знае, как да забавлява себе си и зрителите пред екрана.

Преди часове обаче слънчевата актриса се показа такава, каквато не сме я виждали досега – огорчена, наранена и обидена . А причината са нейни псевдоприятели, повечето от които – колеги.
Албена пусна странна снимка с многозначителен текст късно вечерта в профила си. Над фотото си, тя написа, че само преди няколко седмици, в старата година, е имала много повече „приятели“, отколкото в тази. И сега само познати или напълно непознати хора от мрежата се интересуват как е, жива ли е, здрава ли е…


Албена Михова се раздава винаги за своята голяма любов – публиката, прави всичко, за да я забавлява.

Албена показа, че е наранена от отношението към нея на хора, които доскоро е приемала за близки, но заяви, че е боец и ще продължи напред.

Разбира се, след поста й, започнаха да се изреждат редица подкрепящи коментари, сред които се забелязаха и тези на Мариана Попова, Тони Димитрова и други, предават от „клюки.бг“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ