Гриша Ганчев е взел решението сиза ЦСКА, време е всички заинтересовани, да го научат

7 Dni Sport24.01.2023
ЦСКА - Берое, Гриша Ганчев

ЦСКА сам ще управлява новия си стадион това са решили на най-високо ниво в клуба. Очаква се тази седмица от ЦСКА да съобщят за промяна във връзка с новото бижу на клуба, което предстои, да се изгради.

„Червените“ са сигурни, че и сами могат да управляват новия си дом и не се нуждаят от фирма, която да прави това вместо тях. Освен това двете страни имат големи разминавания относно типа проектиране и строеж, който се предлага.

Той се отличава значително от предварителните планове, съобщават подробности колегите от „Тема спорт“.

Разчетите сочеха, че изграждането на новото съоръжение в „Борисовата градина“ ще струва между 80 и 90 милиона лева. Беше предвидено, че сумата може да набъбне заради инфлационните процеси в световен план.

В крайна сметка обаче парите ще са значително по-малко. ЦСКА вече е осигурил финансирането на новото съоръжение, а предстои да стане ясно и дали ще има промяна на името на стадиона. От „Армията“ продължават да се надяват, че стартът на строежа ще започне през първата половина на тази година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ