Левски получава оферти за Пламен Андреев, всички отиват в коша

7 Dni Sport24.01.2023
Левски, Лагер, Дубай, Пламен Андреев, Николай Михайлов

На „Герена“ продължават да отбиват мераците на клубовете, които проявават интерес към Пламен Андреев.

Преди Нова година Левски е пратил в коша две предложения за капитана си, които са били в размер на 400 000 евро.

Според запознати мизата е скочила до 1 милион лева. И тя обаче не се доближава до цената, която му постави „Трансфермаркт“ – милион, но в евро, а не родни левове.

На „Герена“ смятат, че на Пламен все още му е рано да мисли за чужбина и има все още какво да даде на Левски. Нищо, че специалистите, които се занимават в търсенето на бисери сред младите играчи, не спират да го хвалят.

„Той си заслужи да бъде неоспорим титуляр в Левски, след като записа 11 сухи мрежи в 16 мача. И със сигурност вече не е анонимен играч, какъвто бе през миналата зима“, тръбят скаути в социалните мрежи.

„Сините“ пък чакат развръзка около новата си трансферна цел – Джавад ел Джемали. Крилото не попадна в групата за двубоя с АПОЕЛ от Никозия, който бе загубен с 0:2. Смята се, че това е ясен знак, че Ел Джемали ще напусне Акритас Хлорака, чийто треньор е Бруно Акрапович. Той има договор до лятото и „сините“ се опитват да го измъкнат при изгодни за тях условия.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ