Григор Димитров: България имам какво да Ви кажа, никога не съм се чувствал по този начин

7 Dni Sport23.01.2023
Screenshot 2023-01-23 at 13.16.53

Началото на сезона на Григор Димитров не бе никак лошо. Първата ни ракета остана много близо до успех над Стефанос Циципас на United Cup, надигра Давид Гофен и надгради с добри представяния на Australian Open, където отпадна от фаворита Новак Джокович.

Българинът демонстрира постоянство, началният удар и форхенда функционират добре и най-важното – изглежда в настроение и се наслаждава на времето, прекарано на корта.

Организаторите на първия турнир от Големия шлем на сезона направиха специално видео за бившия №3, в което събраха кадри от участието в Мелбърн, придружени от интервю с него.

„Всеки ден“ – откликна той на въпроса дали все още мечтае за постижения в тениса. „Не съм толкова стар, само на 31 съм“ – добави Димитров с усмивка.

„Със сигурност няма да се отказва скоро, далеч съм от това“ – категоричен бе шампионът на Nitto ATPP Finals 2017.

„Мисля, че имам още немалко тенис в себе си и вярвам, че никога не съм бил по-силен физически и психически. Развълнуван съм от това, което предстои. В момента бягам на своя собствена писта – не гледам останалите, не се сравнявам с никого.“

Автор: „Тенискафе.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ