Бултрасите: Незабавно инициирайте свикването на извънредна сесия на Общински съвет Пловдив

7 Dni Sport23.01.2023
Ботев Пловдив - Черно море, Фенове

Феновете на Ботев (Пловдив) продължават да държат на своето в каузата си и се погрижиха градът да осъмне с транспаранти за „Колежа“. Също така привържениците публикуваха ново отворено писмо, в което настояват за незабавно иницииране на извънредна сесия на Общински съвет Пловдив, на която да бъде прието решение, с което изрично да се укаже на кмета Здравко Димитров осигурените допълнителни 12 млн. лв. за довършване на строителството на стадион „Христо Ботев“.

Публикуваме писмото на феновете без редакторска намеса:

„Днес, само няколко месеца по-късно, научаваме, че кметът на Община Пловдив се кани да не изпълни решението на Общински съвет Пловдив, като допусне допълнителните 12 млн. лв. да не бъдат разходвани целево и приоритетно за цялостното изграждане на козирката на стадион „Христо Ботев“.

В тази връзка и предвид големия обществен интерес Ви молим незабавно да инициирате свикването на извънредна сесия на Общински съвет Пловдив, на която да бъде прието решение, с което изрично да се укаже на кмета на Община Пловдив осигурените допълнителни 12 млн. лв. за довършване на строителството на стадион „Христо Ботев“ да бъдат разходвани целево и приоритетно за цялостното изграждане на козирката на стадион „Христо Ботев“.

Молбата ни е спешна, тъй като, по наша информация, строител и възложител бързат да разходват част от отпуснатите 12 млн. лв. не по предназначение.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ