Истината за Стефани Разсолков – „бурето с динамит“ в новия сезон на „Сървайвър – България“

7 Dni Sport23.01.2023
Screenshot 2023-01-23 at 9.07.10

„Сървайвър“ – оригиналът в жанра приключенско риалити, се завръща по „бТВ“ с впечатляващ каст, невиждани по мащаба си игри и изпитания и с нов начин на реализация, при който предаването ще се излъчва почти в реално време.

Предстоящият седми сезон на „Сървайвър“ не само ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, но ще предложи нови емоции на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.


Стефани Разсолков има татуировка дори и на във вътрешността на долната си устна, там е нарисувано сърце.

В този материал ще Ви запознаем с едно от най-сериозните попадения на продуцентите в техния звезден каст – Стефани Разсолков, която е по-добре позната в социалните мрежи под никнейма „tattstoner“. Момичето без замисляне може, да бъде определена, като „бурето с динамит“ сред участниците в племето на известните. Красива и начетена млада дама, която обаче няма, „да цепи басма“ на никого и ще си казва всичко, което и е на уста. Отделно тя е и много атлетична, което ще и помогне в ежеседмичните игри, които разпределят картите в известното риалити.

Стефани има около 100 татуировки по себе си, а провокативните снимки, които споделя в социалните мрежи са причината профилите ѝ, да бъдат трити и деактивирани доста често, след което тя успява, да си ги реабилитира и упраженението се повтаря и повтаря напред във времето.

Разсолков също така използва и има акаунт в „onlyfans“, като тя е една от най-известните българки там.


Красивата и усмихната Стефани Разсолков определя себе си на тази снимка, като щастливо дете.

Самата Стефани признава, че във въпросната платформа за три месеца кариера е изкарала близо 50 000 долара. Или близо 500 в щатската валута на ден.


Винаги стилна и с лека доза провокация, която на моменти излиза от граници, но това е тя – Г-ца Разсолков.

Стефани винаги е мечтала да участва в риалити формати. Всъщност брюнетката вече има една тв изяви. Преди години се снима в епизод на популярното преди време предаване „Съдби на кръстопът“. Тя се е записвала и за „Ергенът“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ