Руска мутра заплаши Левски след скандалите в Дубай: Има подписи! Ще си платите за всичко!

7 Dni Sport22.01.2023
13

От Урал публикуваха цитат от писмо, което се твърди, че е от Левски. Ето какво написаха от руския клуб за отменената контрола със „сините“:

„Той беше отменен поради независещи от Урал обстоятелства. Мачът трябваше да се проведе на лагера на 31 януари, но от българския отбор ни уведомиха, че мачът няма да се състои.

В официалното писмо се казва, че срещата в Дубай се отменя „поради обществен натиск върху Левски, предимно от страна на феновете“. От столичния тим молят за разбиране в решението си и изразяват надежда, че в бъдеще със сигурност ще се срещнат на футболния терен с Урал“.

По-късно президентът на клуба Григорий Иванов, една от знаковите мутри в местния спорт обяви, че Урал ще търси неустойка.

„Подписахме договор с тях. Сега най-вероятно ще плащат неустойка, макар да не знам каква е. Има клауза. Решаването на тези спорове отнемат години. Но има клауза, която казва кой е виновен“, заяви той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ