Звезда излезе от прикритие и закопа Наско и Ивков: Сега като отказахте мачовете, спряхте ли Путин?

7 Dni Sport22.01.2023
12

Актьорът и голям фен на Левски – Кирил Ефремов (Близнака от „Под прикритие“) – коментира за „Мач Телеграф“ решението на ръководството да откаже контролите със Спартак М и Урал. Разбира се, той стори това с огромна доза ирония. Според Ефремов е нужно шефовете и феновете да излязат и да обяснят с какво „сините“ ще помогнат на Русия, ако имаше такива мачове, а сега как ще я спрат, след като двубоите бяха отказани.

„Тя, политиката, е навсякъде, но не бива по този начин да се действа. Искам феновете да ми обяснят по какъв начин се помага на агресора, ако се играе със Спартак Москва и Урал?! И освен това – по какъв начин се пречи на агресорите, ако не се играе с тези отбори?! И ръководството също да го обясни. Ако това е добре за клуба, моля, няма никакъв проблем и нямам нищо против. Сега ще играем два пъти с Рига и се търси още един противник. Да се съберат феновете, да направят един отбор и да играят те срещу Левски. Важното е да не се помага на агресора, явно като се излезе срещу някой руски отбор – се помага. Аз не мога да разбера какво правят ръководството и отборът в Дубай при положение, че там е пълно с руски тимове. И те отиват там и помагат на агресора?! Абе, моля ви се, какво е това нещо?!“, недоумява Ефремов. Той направи и интересно сравнение.

„В Australian Open защо играят и Даниил Медведев, и Андрей Рубльов? Те са руснаци… Себастиан Корда помогна на агресора като се изправи срещу Медведев и го отстрани“, заяви той.

„Да си идват тук. И в Боровец да си направят една подготовка, за да не се помага на агресора. Как аджаба отиваме при руските отбори?! Така не се ли помага, да му се невидяло, на агресорите“, смее се той.

„Как и защо ръководството изобщо си е позволило да прави контроли с такива тимове? Кой му е позволил изобщо?! Така ще разстроят феновете, а моля ви се! Как така не са питали феновете, какво е това нещо? Без да питаме феновете ние си правим каквото искаме… А сега сериозно – не мога да разбера ние професионален клуб ли сме!“, продължи с усмивка Ефремов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ