Истината за „влюбения пчелар“ – Яни Андреев от „Фермата 8: Мостът на времето“: Заминавам за САЩ

7 Dni Sport21.01.2023
Screenshot 2023-01-21 at 12.35.32

Един от любимите зрители на „Фермата“ – Яни Андреев направи няколко ключови изказвания за своето бъдеще и разясни за новини около себе си. Симпатичният пчелар разкри, че съвсем скоро ще замине за Америка в най-близко време. Връзката му затова пътуване е Любо, който е друг участник от риалитито.


Деси Стоянова и Яни Андреев заедно със снимка след гостуването на пчеларя в „Преди обед“.

„Той ми предложи, да отида и да видя, как в един щат като Тексас държавата ти дава възможност, да се развиваш. Правиш си ранчо и получаваш шанс за развитие. Засега не мисля, да го правя, но искам, да отида и да видя. Още като дето съм чел книгата „До Чикаго и назад“ и мечта ми беше, да видя Ниагарския водопад.“, споделя Яни.

Андреев също така и добавя, че все още не е изхарчил сумата от 100 000 лева, които е получил като награда от третия сезон на предаването, което той спечели.

„Истината е, че е нямало нужда това, да се случи. Имаме бизнес, когато развиваме. Покриваме си нуждите, взимаме си неща за бита и инвестираме, в това с което се занимаваме.“, споделя още по темата пчеларят.


Щастливият Яни Андреев със снимка с любимата, която го дарява с усмивка по бузата.

„За снимката с жената до мен е, че е качихме защото бяха светли празници, в които всички които се обичат и като цяло семействата трябва, да са заедно. Реално това бе инициативата. Ние от две години сме заедно, не иска да и се разкрива името и да бъде в медийното пространство. Притеснява е това и не иска да се коментира.“

„Това, което ме привлече в нея е, че може и много работи. Така я избрах, не е най-важно външния вид. Ние така се запознахме на работа, помага ни във всичко, има страх от пчелите, но във всичко друго се включва.“. 

Яни споделя, че е успял, да завърже много приятелство от сезон №8 на „Фермата“.


Селфи на Яни Андреев, което самия той е направил и качил в профилите си в социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ