Григор Димитров – Новак Джокович ще се играе в удобно за България време

7 Dni Sport20.01.2023
Григор Димитров,

Организаторите на Australian Open определиха програмата на срещите от турнира в събота. Това пък внесе яснота относно чакания в цяла България голям мач между Григор Димитров и Новак Джокович.

Двубоят между двамата е част от вечерната сесия на двубоите за 21 януари. Срещата между Гришо и Ноле е четвърта от програмата на „Род Лейвър Арина“. Това означава, че ще започне най-рано в 10:00 часа преди обед българско време.

Два от предшестващите двубои са от женската схема: Варвара Грачева (Русия) – Каролина Плишкова (Чехия) и Камила Джорджи (Италия) – Белинда Бенчич (Швейцария). След това хасковлията и сърбинът трябва да изчакат края на битката между Бенжамен Бонзи (Франция) и Алекс де Минор (Австралия).

Както е известно, Григор Димитров и Новак Джокович имат общо 10 мача помежду си. Ноле има тотално предимство в баланса: 9 победи в своя полза. Единственият успех на Гришо е постигнат в Мадрид преди точно 10 години.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ