„Новак Джокович много добре знае, какво ще се случи в събота срещу Григор Димитров“

7 Dni Sport19.01.2023
Новак Джокович,

Един от най-добрите тенисисти за всички времена Новак Джокович е напълно наясно, какво ще му се случи в мача с нашият Григор Димитров в събота и какво трябва, да даде, за да продължи към следващия кръг в Австралия.

Само и единствено най-доброто от Новак може, да спре похода на Григор Димитров, а това ще бъде трудна задача, защото Джокера не е на 100% физически и си го признава в прав текст.

„Първият мач състоянието ми по-добре, снощи пак беше по-добре, това е реалността, тактиката ми е ден за ден, проблема го има и физически и трябва, да се справям. Вариантите са два, да се откажа или да продължа, аз не мисля за това, да се откажа.“, каза Нова след победата си днес с 3:1 сета днес над французина Енцо Куако.

„Не съм играл срещу Григор от много години. Дори не си спомням кога за последно сме се изправяли един срещу друг. Не мисля, че някога това се е случвало тук в Австралия и се надявам да се получи един зрелищен двубой, в който ще доставим вълнуващ тенис на зрителите по трибуните. Познавам го много добре, тъй като сме много добри приятели извън корта – балкански братя. Нека по-добрият играч от двама ни да победи“, каза още той по адрес на нашето момче.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ