Ботев Пловдив изпрати младежки национал под наем в Крумовград

7 Dni Sport19.01.2023
Screenshot 2023-01-19 at 13.33.28

Ботев Пловдив изпрати под наем Бисер Бонев във ФК Крумовград.

Халфът ще играе като преотстъпен до лятото на 2023 година, съобщи официалната страница на „жълто-черните“.

От началото на сезона роденият през 2003 година полузащитник записа 3 мача за „канарчетата“ в Първа лига, както и 11 мача за дублиращия отбор във Втора лига. Участник е в националните отбори от U17, през U19 до U21.

Бисер Бонев е роден в Русе и там прави първите си стъпки в местния Аристон. Но треньори и скаути на Ботев (Пловдив) бързо обират качеството в дунавския град, като в списъка за селекция за Никола Илиев, сега в Интер (Милано), както и Константин Павлов от набор 2005.

„ПФК Ботев Пловдив пожелава на Бисер Бонев успех в тима от ФК Крумовград и трупане на безценен опит в мъжкия футбол“, се казва в официалното съобщение на отбора.

ФК Крумовград през есента зае 2-о място във второто ниво на българския футбол с 30 точки, на 5 след лидера ЦСКА 1948 II. Клубът назначи за старши треньор Неманя Миланович на 10-и януари, който преди това беше начело на Ботев Пловдив II. Така Бонев се събира с треньора, с който е работил и през есентa на „Коматево“. Според източници от Пловдив, собственикът на Ботев Антон Зингаревич вече има сериозен контрол и върху този отбор от Втора лига, което прави последните промени напълно обясними.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ