Икономката на Лили Иванова – Мария: Стига съм мълчала толкова години, време е да Ви кажа истината

7 Dni Sport18.01.2023
payimage-314140

Вярната икономка на Лили Иванова вече не може да се грижи за домакинството на естрадната легенда, защото ѝ се е родило внуче. Мария посрещнала празниците в къщата си в село Яна, в компанията на роднини и близки.

Мария се нагърбила с грижите за дома и прехраната на звездата по съвет на Магда – по-голямата сестра на Лили Иванова.


Усмихнатата Лили Иванова получава добри думи и отношение на едното много светски събитии, които посещава.

През 90-те години двете работили в дома за ветерани на културата и изкуството.

Мария също винаги се озовавала при най-малкия сигнал, че Лили се нуждае от нещо. Тя пазарувала и почиствала, но за съжаление вече не може да го прави в пълен обем заради налегналите я семейни грижи и раждането на правнучката ѝ.
Мария е една от малкото която си е спечелила правото да дава съвети на кралицата на бг естрадата. Тя я наставлявала майчински, да не се преуморява и да ходи поне в домашна обстановка с ниски токове, защото Лили от известно време се оплаква от болки в краката, писа „България Днес“.

Започнати коментират под публикацията, че икономката Мария често споделяла на своите приятели истината, за това да живееш с Лили Иванова. Тя описвало това, като прекрасна възможност, а Лили като жена, която може да обогати всеки със своите знания и умения. Мария споделяла, че с Лили не се карат, както се пише по медиите, а си живеят в хармония.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ