Виктория Григорова: Достъчно мълчах за Саша Фейгин след края на „Игри на волята“, време е – мина срока

7 Dni Sport18.01.2023
Screenshot 2023-01-18 at 9.30.57

Виктория Григорова, която зрителите на „Нова тeлевизия“ познават от участието ѝ в риалити състезанието „Игри на волята“, даде онлайн отговори на въпроси, зададени ѝ от нейни последователи в Инстаграм.

Волейболистката, която се завърна наскоро от екскурзия в Мексико, бе запитана в какви отношения са към ден днешен тя и фигуристката Александра Фейгин и дали времето е успяло да стопи ледовете между тях. Отговорът ѝ бе лаконичен – двете не поддържат никаквa връзка.


Усмихнатата Виктория Григорова позора на камерата с вкусен кокосов орех на екзотична дестинация.

Припомняме, че Виктория и Фейгин развалиха добрите си отношения, след като стана ясно, че Мани и фигуристката са се договорили помежду си да саботират последната игра на племето на Супергероите, след което то се разпадна.

Тогава Виктория демонстрира груб тон спрямо Фейгин, която от своя страна прие случилото се и съответно поведението на съотборничката си доста емоционално.

След края на „Игри на волята“ Фейгин бе категорична – поведението на волейболистката към нея е преминало всякакви граници, както и че тя самата не е трябвало да позволява да се отнасят към нея по подобен начин.


Кадър на Виктория Григорова с Александра Фейгин, на която демонстрират много близки отношения.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ