„Съвсем скоро Гриша Ганчев вади коза от ръкава си, ЦСКА взима играч за шампионски рейд“

7 Dni Sport18.01.2023
ЦСКА, Саша Илич

От Фейсбук профила на Иван Йорданов – фен на ЦСКА:

„Чета си из българските вестници: „Играч от Ла Лига в Лудогорец“, „Нигириец в Локо Пловдив“, „Френски вратар в Локо София“ и още и още и си мисля само едно – колко голямо развитие около трансферите има в ЦСКА. При нас вече всичко си излиза само, ако ще се случва сделка. Има си приятел в клуба и той си позволява, да ми намекне за нещо, само когато вече има подписан договор и се очаква до дни въпросния играч, да се представи официално в сайта. Такава ситуация май се задава към момента. Скоро качествен играч ще подсили ЦСКА, такъв или по-добър от този, който вече го направи преди няколко седмици – Тобиас Хайнц, защото на любимия ни тим му трябват такива играчи, а не пълнеж.

Гриша Ганчев отново ще извади коза от ръкава си и ще подари качествен играч на ЦСКА в битката му за върха. Играчи на каквито се радва и разчита Саша Илич.

Ще си позволя, да поздравя сръбският ни специалист и за решението, да привлече Павел Жабов. Млад, талантлив, обича ЦСКА и с човек в семейството, който ще му даде най-добрите съвети щом става дума за стадион „Българска армия“. Такива момчета ни трябва, които да са свързани с „Борисовата градина“. Вярвам, че с промените в Академията ни и смело мога, да кажа все по-добрите условия, които ръководството осигурява – ЦСКА все повече ще изкарва млади таланти, на които да разчита. Такъв е в момента Християн Петров, който при Илич цъфти.“, пише запалянкото.

Новината, която закадъчно разкрива и анализа, който Иван Йорданов прави в личния си профил много радват феновете на ЦСКА, които от своя страна коментират нетърпеливо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ