Сашо Томаш се заел със задачата, да рестартира кариерата на нигириец

7 Dni Sport18.01.2023
Локомотив Пловдив - Пирин Благоевград, Александър Томаш

Сагата с привличането на нигерийски защитник в Локо (Пд) е на път да свърши в края на тази седмица, съобщава „Тема Спорт“.

Централният бранител, който трябва да замени продадения Райън Бидунга ще направи втори опит да се присъедини към „черно-белите“.

Както е известно, в началото на месеца той пристигна в България, но не бе допуснат да влезе в страната заради документални неуредици. Играчът опита да представи пред граничните власти само шенгенска виза, тъй като бе загубил паспорта си. Според негови представители в процедурата по издаване на нов документ вече е задействана и той ще го получи до часове, което ще му позволи да пътува за Турция, за да започне тренировки с „черно-белите“. На този етап името на футболиста се пази в тайна, като за него е ясно, че е юноша на португалския гранд Порто, но сериозно име прави с изявите си в белгийския елит. В последните 6 месеца обаче не е играл заради контузия.

В момента играчът е свободен агент. Интерес към него е имало от отбори в Румъния и Втора белгийска дивизия, но след разговор с Александър Томаш той е избрал Локомотив за рестарт на кариерата си.

В същото време полузащитникът на „черно-белите“ Джовани пропусна първите занимания на „смърфовете“ на турска земя. Бразилецът страда от възпаление на ахилеса и поради тази причина получи почивка от наставника Александър Томаш. удариха почти 20 градуса.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ