Калоян Кръстев: Целта ми е силна пролет в Берое и завръщане в ЦСКА

7 Dni Sport18.01.2023
Берое - Спартак Варна, Калоян Кръстев

Централният нападател на Берое Калоян Кръстев даде интервю пред колегите от „Спортал“ в Алания, където тече подготвителният лагер на „зелените“.

Футболистът е собственост на ЦСКА, но играе като преотстъпен в тима от Стара Загора.

Калата призна, че през лятото е провел разговор с наставника на „червените“ Саша Илич, в течение на който е било преценено, че е по-добре да отиде в друг клуб да натрупа повече игрови минути. „Надявам се да вкарам голове и да помогна на Берое. Резултатите в контролите не са от значение, важно е какво ще направим в първенството“, сподели Кръстев.

Бившият нападател на Славия призна, че се цели в добро представяне през пролетта и завръщане в Борисовата градина. Кръстев си спомни и за престоя си в Болоня. „Там усетих големия футбол отблизо“, заяви 23-годишният играч. „При Стойчо Младенов не играех в доста от мачовете на ЦСКА, но винаги съм се раздавал на 100%. Надявам се да покажа в Берое какво мога и след това да се върна в ЦСКА“, добави Калоян Кръстев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ